ZS LOGISTIEK

Waar kennis en creativiteit samenkomt
Je bent hier:

Zo is het in 1992 begonnen

Transportinstallaties ontwerpen, bouwen en in bedrijf stellen, maar daar is het niet bij gebleven…

U weet precies wat u wilt, maar hoe dat uitgevoerd moet worden ziet u nog niet duidelijk voor u. Daar zijn wij voor. ZS Logistiek biedt klant specifieke oplossingen. Met deze service op maat worden machines en werkprocessen uitgedacht en gerealiseerd. Reeds meer dan 25 jaar hebben wij ons sterk gemaakt voor het opbouwen van een goede relatie met een aantal externe bedrijven en toeleveranciers, om zo met gebundelde kracht het optimale resultaat voor u te behalen.

Met ZS Logistiek verloopt alles naar wens.

Verbeteren van logistieke processen en ...

Passagiers doorlopen – voordat ze op (zaken)reis gaan – het security proces. Op de preparatietafels leggen ze de losse spullen in een bak en de handbagage wordt op de band gelegd. Georganiseerd vervolgen ze hun weg. Nadat alle zaken zijn gescand en weer ingepakt, nog even shoppen en dan: op reis!

Dit is een voorbeeld van een logistiek proces, waarin wij reeds meer dan 20 jaar met onze expertise hebben mogen bijdragen aan het optimaliseren van passagierstromen. Er bestaat echter een enorme diversiteit aan logistieke processen, waarbij detectie van objecten en personen eveneens een belangrijke rol speelt. De laatste jaren zijn wij ons meer en meer gaan toeleggen op IoT en Industrie 4.0 en op onze site kunt u een aantal cloud based voorbeelden aantreffen.

Over ZS Logistiek - Krommenie

In 1992 startte Willem Zwolsman met de firma ZS Logistiek, waarbij hij zich richtte op het ontwerpen, bouwen en realiseren van transportinstallaties. Ook bemiddeling verlenen bij nieuwbouw en verbouw van transportinstallaties behoorde tot het dienstenpakket. Al snel werd het programma van de firma uitgebreid en konden bedrijven en organisaties bij ZS Logistiek terecht voor alles omtrent logistieke systemen, security concepten, machinebouw, technisch advies en vele, vele andere zaken.

U weet precies wat u wilt, maar hoe dat uitgevoerd moet worden ziet u nog niet duidelijk voor u. Daar zijn wij voor. ZS Logistiek biedt klant specifieke oplossingen. Met deze service op maat worden machines en werkprocessen uitgedacht en gerealiseerd. Wij hebben ons in de afgelopen 25 jaar sterk gemaakt voor het opbouwen van een goede relatie met een aantal externe bedrijven en toeleveranciers, om zo met gebundelde kracht het optimale resultaat voor u te behalen.

0
Complete diensten
0
Tevreden klanten
0
Succesvolle projecten

Waarom kiezen voor ZS Logistiek

Ervaring

Meer dan 27 jaar ervaring in datgene wat we doen.

Kennis

Met zoveel ervaring is de kennis zeer uitgebreid.

Oplossingen op maat

Voor al onze klanten zoeken wij naar oplossingen op maat.

Totaaloplossing

ZS Logistiek bedenkt voor u een geschikte totaaloplossing. Wij inventariseren, concluderen, ontwerpen, offreren, realiseren en leveren uiteindelijk het gewenste product.

Projecten